Wat biedt Timo-Design u?

Een website is niet meer weg te denken als communicatiemiddel voor uw bedrijf.
Websites dienen niet alleen ter informatie voorziening maar zeker ook ter profilering van uw bedrijf of evenement.
Het is dan ook van essentieel belang dat de site professionaliteit uitstraalt en dat de site gebruiksvriendelijk is voor zowel u als uw website bezoekers.

Timo-Design
Staat voor onderscheidende, toegankelijke maar vooral ook gebruiksvriendelijke websites.
Wij ontwerpen mulitfunctionele, visueel aantrekkelijke en betaalbare websites op maat.
Naast de indeling, functionaliteit en ergonomie kunnen wij ook het grafisch ontwerp voor u verzorgen zodat uw website goed aansluit bij uw communicatiebeleid en of huisstijl.

Totaal of deeloplossingen
Ook als u alleen een deel van uw site wilt aanpassen of professioneel advies wilt inwinnen over uw huidige site, bent u bij Timo-Design aan het goede adres.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld van uw huidige website omzetten in een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke site.

Zoekmachines
Het is belangrijk dat uw klanten u kunne vinden. Dit is een essentieel onderdeel bij het ontwikkelen van een website. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn met advies en begeleiding.

Gebruikersrechten
Per onderdeel van uw website kunt u aangeven welke gebruikers dat onderdeel of die pagina mogen bekijken of bewerken. Op deze manier is het eenvoudig om een afgeschermd deel aan te maken dat alleen voor bepaalde gebruikers zichtbaar is of bewerkt kan worden.
Deze gebruikers kunt u zelf toevoegen of zij kunnen zichzelf aanmelden (als u dat toestaat)

Service

Timo-Design biedt een full service ondersteuning lopend van de strategie tot het ontwerp, de implementatie en het vervolg traject.
Wij hebben open en heldere communicatie hoog in het vaandel staan, niet alleen voor uw website maar ook in de communicatie met u en uw bedrijf.

Ondersteuning
Timo-Design kan u ondersteunen van het begin tot het einde van het proces van de te bouwen website.
Dit kan in de vorm van een korte cursus voor na implementatie van uw site, persoonlijke begeleiding, een telefonisch helpdesk of een uitgebreidere opleiding.
Uiteraard kunt u ook een full-service contract afsluiten. Afhankelijk van uw wensen nemen wij dit mee tijdens het opstellen van onze offerte.

Meer informatie / Offerte
Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.
Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat naar aanleiding van uw wensen.